À la carte

Voorgerecht

Oeuf Florentine
Eitje - spinazie - hg garnaal - mousseline

€ 21,00

Gekonfijte lamschouder - puntpaprika - aïoli - Rode ui

€ 19,00

King krab poten - kruidenboter

€ 45,00

Oosterse miso bouillon - shitake - broccoli
Gerookte eendenborst

€ 20,00

Hoofdgerecht

Fettuchine Putanesca - roodbaars
Tomaat - ansjovis

€ 26,00

Forel uit de oven - venkelstoemp - slaatje

€ 25,00

Duif - risotto - peterseliewortel - eringy
appelcompote

€ 35,00

Kalfsribeye - friet - slaatje - bearnaise

€ 31,00

Côte à l'os-friet-slaatje-béarnaise (2pers)

€ 67,00

Vanaf meer dan 4 pers is enkel menu beschikbaar (rekening houdend met allergiën en veggies)